Wie zijn wij

Het Pop-musicalkoor
Het koor is opgericht in het voorjaar van 1994 door Rien Teunissen en stond in de periode van de zomer van 2005 tot en met het jaar 2009 onder leiding van Julian Bremer. Vanaf januari 2010 staat het koor onder de bezielende leiding van Patrice van Opstal. Al vanaf het begin bestaat het uit meer dan honderd leden, die iedere woensdagavond bij elkaar komen om 'lekker te zingen'.

De dirigent streeft samen met de leden naar een zo hoog mogelijk muzikaal niveau, het is daarom van belang om over een redelijke zangstem te beschikken. Je moet bereid zijn om iedere week op de repetitie te komen, de teksten van de liedjes uit je hoofd te leren en spontaan mee te doen met de koorchoreografie.

Concerten
Het koor geeft enkele concerten per jaar en werkt op uitnodiging graag samen met andere koren , orkesten en/of solisten uit de regio.

Solisten
Bij de concerten worden soms gasten 'van buiten' uitgenodigd, maar soms treden ook eigen leden op als solist. De geschiktheid wordt beoordeeld tijdens een auditie met de dirigent.

De Repetities
De repetities worden gehouden op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in 'De Schuilplaats', Rivierenlaan 283, 1442 PJ Purmerend

Image