Nieuws

Clips in Concert

Clips in Concert

Het CIC was een geweldig succes, we hebben het publiek weten te verrassen met 3 bijzondere concerten. Op naar het 25 jaar jubileum in 2019!

De Sponsoren van Clips in Concert:

"In mijn coaching en training combineer ik deskundigheid met een luisterend oor en een luisterend hart. Voorop staat de zelfwerkzaamheid en verantwoordelijkheid van mijn cliënt. Ik sluit aan bij zijn of haar proces en geef de handvatten om zelf de regie te nemen."

http://agneskroon.nl

Het Da Vinci College, - is een interconfessionele school met de daarbij passende waarden en normen. - is in vergelijking tot andere voortgezet onderwijs scholen een kleinschalige school. - is een junior TTO-school en biedt het hoogste niveau in tweetalig onderwijs aan!

https://davinci.psg.nl

Hegron Cosmetics is vooraanstaande cosmetica producent van private labels en een full service partner in de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten met een concurrerende prijsstelling.

http://www.hegron.nl

Wil je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst onder aan de streep, de mooiste presentatie, een perfecte begeleiding en geholpen worden door dé kenner van de regio Purmerend? Neem dan contact met ons op!

https://www.hrmakelaars.nl

Peter Kramer Osteopathie: Het opsporen en behandelen van de oorzaak van de klacht Elke klacht wordt vanuit de totaliteit bekeken Een integratie van manuele handelingen Voor alle leeftijdsgroepen

http://www.kramerosteopathie.nl

Creativiteit en doeltreffendheid lopen als een rode draad door onze studio. Wij verzorgen de complete vormgeving van uw drukwerk, van logo tot huisstijl. Of we verwerken uw huidige huisstijl mooi en effectief in jaarverslagen, brochures, flyers of bijvoorbeeld advertenties.

http://www.rijser.nl

Bij RvO-Podiumtechniek bieden we persoonlijke begeleiding bij het realiseren van uw unieke project.
Op kleine en grote podia kunnen wij service op maat geven, op het gebied van audio-visuele aankleding van (theater-) voorstellingen..

http://www.rvo-podiumtechniek.nl/

Eigentijds centrum voor healing en persoonlijke ontwikkeling in Purmerend Ontdek de kracht van Reiki in een cursus waarin je leert op ontspannen wijze helende energie door te geven met de handen.

http://reiki-en-kicentrum.nl

De scherpste prijzen, een uitgebreid aanbod van de mooiste monturen en betaalbare contactlenzen. Altijd een oogmeting door een gediplomeerde opticien in de buurt.

https://www.specsavers.nl

Acteurs voor training assessment en coaching

http://www.act2learn.nl

Kaas van Faas aan de Van Burgplein 18 in Purmerend biedt topkwaliteit producten en topservice, gespecialiseerd in een verscheidenheid aan binnen- en buitenlandse kaassoorten.

http://www.kaasvanfaas.nl/